torsdag 23. september 2010

Lørdag 9. oktober blir det Åpen mikrofon i Sandvika


Åpen mikrofon
(beklager litt rotete layout, men Blogspot er blitt helt umulig å håndtere :-)
i Lykkehaven, Klokken 18.00-24.00
Elias Smiths vei 7,
1337 Sandvika.

Tanken er at folk skal lese egne tekster, ha små forestillinger, fortelle eller spille/synge akustisk. Her skal både publiserte og upubliserte stemmer få utfolde seg.

Har du noe du ønsker å fremføre, har spørsmål eller vil stå på mailinglisten, send en e-post eller ring Jorunn Solli: 97 123 102 så skal vi prøve å sette sammen et variert program:
Cc: 50,-

Litt rare folk har en facebookgruppe klikk HeR.


Program: Randi Strøm Nilsen skal lese egne tekster. Randi gikk det første året det var på Forfatterstudium i Bø. Hun har debutert i Signalers første utgivelse i 1986.
Erik Skuggevik leser egne tekster. Erik Skuggevik skriver om seg selv: "Han er en mann som nylig er hjemflyttet fra London etter 23 år, og som har sansen for åpne mikrofoner – ‘kunstens demokratiske lokalstyre’. Formelt sett er Erik en oversetter og akademiker; han har oversatt bøker til engelsk av forfattere som Lars Ramslie, Johan Harstad, Ketil Bjørnstad samt Hamsunbiografien til Ingar Sletten Kolloen. For tiden jobber han med nyoversettelser av Ibsens skuespill for Penguin Books. Han har ellers en broget karriere som bl.a. fengselsbetjent, Londonsk busskonduktør, bokhandler, norsklærer og tolk. Rent uformelt, er han også underholdende."   
Eva Marie Greiff 77 år fra Vettre i Asker, leser tekster hun har skrevet om Hugo som var uteligger på 80-tallet     Anne Marie Theodorsdatter skal fortelle. Hun er full av morsomme historier med, vidd, varme, kåtskap, galskap, klokskap og ikke minst med en nordlansk humor. Var, rå og veldig vakker Anne Marie skriver om seg selv: "født m åpent sinn og alle sansene inntakt. Varm--omtenksom--gavmild--egne meininger--fiosofisk--og med spesielle evner til å se og oppdage hendelser rundt seg. Innbakt skrivekløe--nyfiken på alt bak neste sving og hva som skjer i neste nummer. Lyrisk--og venter ennu på prinsen på den hvite hesten."    Bjarne Hattestad  fra Lysaker leser egne tekster fra gamle dager. Han har rikelig med erfaring som han klarer å formidle med humor og klokskap i en presis litterær form. Han skriver følgende om seg selv:   "Du ba om personalia og dette er meg, kort fortalt: Født i 1934 i Fåberg kommune. ( I dag Lillehammer). Gikk på todelt folkeskole. Artium 1953 som privatist i Oslo. Militær flygeskole i Canada. Fløy ved flere jagerskvadroner før ansttelse som flyger i SAS. Mens jeg var ansatt i SAS studerte jeg psykologi ved UIO. Ferdig utdannet i 1976. Sluttet etter 30 års tjeneste i SAS i 1992 og fikk stilling som avdelingsjef i Luftfartsinspeksjonen. Pensjonist fra 2001. Har to barn fra første- og ett bare fra andre ekteskap. Seks barnebarn. Enkemann fra 1997."   Kjell Gunnar Nilsen: En artig og riktig gjenga skrue som skriver, driver med improvisasjonsteater, skuespill, var  festivalsjef for det unike konseptet Ukjentfestivalen. Han har en fantastisk energi og pågangsmot. Det hender han møter veggen med et smell, men da setter han seg bare ned på en krakk et øyeblikk til den verste svimmelheten er over og et kvarter senere møter en glad gutt med plaster over venstre øyebryn. Da forteller han oss at han er en erfaring rikere og en smule roligere.
Fred G. Bergersen fra Billingstad leser fra boken ”Har noen sett PIN-koden min?”  Vi gleder oss til det musikalske innslaget med   Sigurd N Uggen den frittgående trubadur og Karen Sofie Feyling  spille egne og andres låter. Både solo og duett. Oddbjørn Birkeland skal denne gangen lese noen nyskrevne dikt. Han skriver rystende bra for tiden  
Økonomisk ansvarlig: Anne-Lise Nilsen fra Rud og Konferansier er: Jorunn Solli fra Kolsås
NYHET:
Hanna Dean-Refsum som leste på 
åpen mikrofon 4.september og 21. mai  skal lansere sin diktsamling
”Stille lengde”
Cafe Frölich 4. november klokken 19.00

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar